Сценката

Начало » Предлагам » Билети за концерта на Ska-P в Солун

Билети за концерта на Ska-P в Солун

След като се събраха и отново започнаха активна концертна дейност, испанските ска колоси Ska-P обявиха предстоящ концерт на Балканите и то не къде да е, а в Солун - само на 300 километра от София. По този повод от HC Spirit пускаме екслузивно 400 билета за концерта. Цената им е 25 евро или по-точно 50 лева за България, а количеството е лимитирано и единствените места, от които ще могат да бъдат закупени са магазин Corporide в София (ул. Хан Аспарух 53) и нашия онлайн магазин (http://www.hcspirit.com/store) за цялата страна.

Датата е 16-ти май, а събитието ще се проведе на стадион "Македоникос", за който ще пуснем и подробна карта и описание две седмици преди концерта. Освен това при продажба на всички билети ще бъдат осигурени и автобуси специално за концерта от София до Солун и обратно на преференциални цени.

По изискване на Ska-P съпорт групата е само една - 63 High, добре познати от няколкото си визити в България по наша покана. Едва ли ще станем свидетели на подобен концерт в нашата страна някога, така че имаме ли избор?

За подробности около поръчките от онлайн магазина на HC Spirit пишете на info(a)hcspirit.com (замени (a) с @) или във форума ни. Важно! Единствените места в България от където могат да бъдат закупени билети за въпросния концерт, са опоменатите по-горе, като не гарантираме за валидността на билети закупени от друго място или трети лица.

www.hcspirit.com

www.myspace.com/hcspiritbooking

16-03-2009 10:25 #1214
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif