Сценката

Начало » Изпълнители » „Има Игра“ вече и с видео клип !

„Има Игра“ вече и с видео клип !

От утре по българските медии официално стартира клипа на съвместната продукция на Rossko и Камен Во - песента им „Има игра”.

Официалната премиера на видеото ще се състои утре 17 септември на сайта Vbox7.com. Видеоклипът по модерен и свеж начин разказва историята на двама младежи, които се запознават в чата и търсят една невероятна среща. Музикалните телевизии също започват ротация на видеоклипа “Има игра.”

Сценарист и режисьор на клипа е самият Камен Во, оператор на видеото е Владимир Михаилов, а сцените са заснети в Слънчев бряг. Камен Во включи парчето в своя чисто нов макси сингъл - „Има игра”. Албумът съдържа още две нови песни, с които обичаният актьор изненада феновете си след 4 годишно отсъствие от музикалната сцената.

„Има игра” е успешен съвместен авторски проект на Rossko и Камен Во. Ди-джеят нашумя още миналата година с клубните си ремикси, които реализира за различни артисти от страната и Щатите, а тази пролет издаде авторската си песен „Без теб” с вокалите на небезизвестната Айя.

В момента „Има игра” е една от най-ротираните песни в българския радио ефир, а видеото определено ще ви зареди с позитивни емоции, които ще ви накарат да се усмихвате дълго след това.

16-09-2010 11:16 #1310
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif