Сценката

Начало » Изпълнители » Диан Соло и Явор разтърсват с нов хит

Диан Соло и Явор разтърсват с нов хит

След успеха на първата им съвместна песен Rise Again сега двамата са готови да изтрелят следващия си проект озаглавен „Heyo “.

Песента може да се чуе предпремиерно от този линк:

thumb

http://www.youtube.com/watch?v=ja356Gi5-ko ... а скоро ще бъде заснет и видеклип към песента.

За тези, които не знаят DJ Dian Solo или известен още като Дидо от DEEP ZONE PROJECT започва кариерата си в стриптийз бар в черноморски курорт преди 17 години. Именно там той получава своето музикално вдъхновение. Малко след това през 1997 г. е избран за „Най-Добър DJ” на България.

Старият нов вокал на Cravity Cо – може би това е най-точното определение за Явор Захариев (Yavor). След като преди три години напусна култовата банда, за радост на хилядите му фенове миналият месец направи, както каза самият той, спонтанно и красиво завръщане.

Явор и Dian Solo се събират за радио шоуто „План Б” по Алфа Радио, на което са автори и водещи съвместно с DJ Startrax. Това дава началото и за идеята за съвместна работа не само зад радио пулта. След няколко срещи те усещат, че са на една и съща музикална вълна и подготвят съвместният си live проект, който комбинира сетовете на Dian Solo и Statrax с вокалите на Явор.

25-06-2010 09:39 #1296
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif