Сценката

Начало » Изпълнители » Ди джей Стивън от Метрополис се стяга за двуседмично турне в САЩ

Ди джей Стивън от Метрополис се стяга за двуседмично турне в САЩ

Ди джей Стивън от Метрополис се стяга за двуседмично турне в Съединените американски щати през март

DJ Стивън ще зарадва българите зад океана с двуседмично турне в САЩ. Клубната обиколка на известния български диджей ще започне на 19-ти март с гиг в най-новото ултра-модерно заведение в Атланта - VIA Lounge. Любопитното е, че cобственикът американец се вдъхновил за създаването му от честите си пътувания до България и смело заимствал атрактивното светлинно шоу и аудио система на софийският клуб "Брилянтин".

След Атланта DJ Стивън на 20-ти март ще кацне директно в Ню Йорк за парти в горещата парти точка на Лонг Айлънд - SAPONY Nightclub. Появата на Стивън става възможна, благодарение на 2B NYC, зад които се крият българите DJ Bedo и Божидар Бъчваров, които са се заели с организацията на серия от участия в Ню Йорк на най-добрите европейски диджеи и продуценти.

Да бъдеш в Америка в края на март и да не отидеш на Winter Music Conference – ежегодната среща на най-големите и важни клечки е световната денс индустрия в Маями – това със сигурност няма как да се случи с един от основoположниците на електронната музикална култура у нас. Освен, че ще се срещне с дългогодишните си партньори от най-известните диджей агенции в света, DJ Стивън ще посети трaдиционното пари Carl Cox & friends на фестивала Ultra. Българският DJ ще се разпише и с участие на партито на звездата на Маями Cedric Gervais в ултра модерния клуб The Mynt на Колинс авеню в Саут Бийч.

Турнето на DJ Стивън, ще мине през Wоrld Peace Bar в Кълъмбъс, Охайо и завършва в меката на българската общност в Америка – Чикаго в изискания Enigma Lounge на 27-ми март. След северноамерикаснката си обиколка родният денс корифей ще бърза да се върне в София за финалната права, на подготвката за Metropolis B-Day. На 17 април Стивън, Ясен, Смърфа и Иво Рачев ще посрещнат в Зимния Дворец на Спорта легендарния Карл Кокс.

07-03-2010 12:45 #1287
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif