Сценката

Начало » Изпълнители » Deep Zone представят най-новия си видеоклип

Deep Zone представят най-новия си видеоклип

Deep Zone представят най-новия си видеоклип

Видеото е към песента ‘Play” която породи скандал в кипърската Евровизия след като бе дисквалифицирана от финала поради изтичането и в интернет. Носят се слухове, че това е някакъв съботаж от някои кипърски музиканти които не са искали Deep Zone да участват в конкурса считайки ги за много сериозна конкуренция.

Песента има кипърски съавтор и това е дала „зелена светлина” за участието и в кипърския финал на който измежду 80 песни, “Play” е избрана от професионално жури и е влязла в десятката за голямата надпревара. За случката Дидо с усмивка добавя: „ С участието ни в кипърската Евровизия искахме да направим допълнителна реклама на музиката ни без да се стремим към победа. Но след това като гледахме другите песни си даваме сметка, че сме имали реални шансове да победим тъй като бяхме подготвили уникално шоу и страхотна песен. В този ред на мисли стана добре, че ни дисквалифицираха защото не сме си представяли сценария в който да сме конкуренция на България на финала в Осло. Ако това се беше случило сигурно щяхме да поверим изпълнението на песента на друг артист. ”

Във видеото фронт дамата на Deep Zone - Йоанна Дарк подкара с бясна скорост чисто ново синьо Ферари по време на едноседмичния престой на групата в Кипър където освен снимките за новия видеоклип музикантите реализираха и поредица от клубни участия на острова. Режисьор на лентата е Доби Николов.

Напомняме, че Deep Zone дадоха шанс на своите фенове във Vbox7 да изберат на коя от 7-те чисто нови публикувани песни да направят видеоклип издавайки официално избраната от тях песен. Така около 150 000 човека избраха “Play” която вече се върти в радиостанции, телевизии и класации. Скоро се очаква песента да бъде издадена и извън България.

Видеото може да се гледа и изтегли от официалния сайт на групата: www.deepzoneproject.com

05-03-2010 11:57 #1286
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif