Сценката

Начало » Изпълнители » Фенове избират новия хит на DEEP ZONE PROJECT

Фенове избират новия хит на DEEP ZONE PROJECT

Интересна игра започват музикантите от Deep Zone и най-големият български портал за видеосподеляне Vbox7 в която от 22-ри Октомври до 22-ри Ноември 2009 г. публиката ще може да гласува и избере (За или Против) кой да бъде новия им хит. Избрани седем чисто нови песни са публикувани в групата на Deep Zone Project във Vbox7 (http://www.vbox7.com/groups/deepzone) където всички ще могат да чуят чисто новия материал. Песента събрала най-много положителен вот, ще бъде официално издадена и ще и бъде заснет видеоклип. Като за благодарствен подарък на най-активните участници в дискусиите в групата и в коментарите към видеата ще бъдат изпращани лични съобщения от певицата на групата Йоанна Дарк и диджея Диан Соло които освен, че ще отговарят на въпроси ще раздават и специални линкове за изтегляне на дигиталното издание на най-новия албум на DEEP ZONE.

Албумът се казва Dance Energy и представя 14 песни някои от които вече са превземали първите места в музикалните класации. Интересна новина е, че албума ще бъде издаден само в дигитален вариант (digital release) който освен в тази игра ще се раздава на входа на всеки един посетител на 30 клубни партита в страната, които ще бъдат проведени до края на годината във връзка с промоцията на албума. Датите и местата на събитията можете да намерите в официалния сайт на групата: www.deepzoneproject.com

За партитата, хитмейкърите обещават уникално музикално танцово зрелище в което освен новите си хитове, Deep Zone в състав: Йоанна Дарк, Диан Соло, Джуратон и Алекс Кипров младши ще представат техни денс ремикси на златни български и световни песни.

С това турне групата заявява участието си в националната кампания "Повече БГ Музика в Родния Ефир" в която се призовават всички телевизии и радиостанции да вдигнат процента на излъчване на българска музика.

01-11-2009 10:27 #1270
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif