Сценката

Начало » Изпълнители » Deep Zone Project на 2-ро място в Американска класация

Deep Zone Project на 2-ро място в Американска класация

След кратка почивка която групата си даде след изтощителното им 5-то национално турне, Deep Zone за пореден път правят пробив извън България. Песента им “Let The Music Move Ya” се изкачи на 2-ро място в американската класация USA RoyInsf top 50 в която се представят 50-те най въртяни денс парчета в Северна Америка. Същата песен преди 8 месеца достигна до 4-то място в МТV.

Виж видеото тук: (

thumb

http://www.youtube.com/watch?v=siSok9sbx-I&feature=channel_page)

У нас нас, песента е позната с българската си версия озаглавена „Лесно Се Възбуждам” която разтърси ефира в началото на годината с провокативния си текст и видеоклип.

Сега Deep Zone Project усилено работят по завършването на новия си албум който се очаква да излезе в края на месец Октомври. Албумът ще бъде издаден само в дигитален вариант и ще се раздава на входа на всеки един посетител на 30 клубни партита в страната, които ще бъдат проведени до края на годината във връзка с промоцията на албума.

Междувременно Дидо който е един от основателите на групата наскоро отбеляза 20 години на сцена. В знак на това реши да направи подарък на всички меломани като записа наново първата си авторска песен - култовата класика „Даниела” която беше изпял преди 12 години докато бе част от сензационното рап трио „Гумени Глави”.

Песента може да бъде изтеглена от тук:

http://www.bgmusic.bg/files/ftp/Didko%20Banditko%20-%20Daniela%202009%20(radio%…20kbps.mp3

Deep Zone PR Team

03-10-2009 09:07 #1260
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif