Сценката

Начало » Изпълнители » Основател на „Дийп Зоун Проджект” напусна групата.

Основател на „Дийп Зоун Проджект” напусна групата.

Росен Стоев (Rossko) – един от двамата основатели на създадения през 1998 година „Дийп Зоун Проджект” – напусна групата.

В края на лятото, малко след като приключват своето лятно турне, взаимоотношенията между членовете на компанията „Дийп Зоун Рекърдс” се изострят, в резултат на което Rossko напуска лейбъла, а месец след това и самата група.

В момента, успешният продуцент е в процес на създаване на собствена звукозаписна компания, която ще е ориентирана към правенето на модерна денс музика, както и ремикси.

През лятото на 2008 година, Rossko взима участие на световния конкурс, организиран от хаус легендата Дани Теналия, където печели престижното второ място за ремикса към песента „Music is The Answer”. В конкурса взимат участие над 750 продуцента и ремиксатори. Това е първата стъпка към индивидуалния интернационален успех на ди джея. Благодарение на популярността, която този конкурс му осигури, по-рано тази година, Роско получи и предложение и договор от американската звукозаписна компания KULT Records за ремикс на песента “I TRY” – първенец в класацията за денс музика Билборд за цели 4 месеца през 2004г.

Rossko стартира ди джейската си кариера през 1991година, като свири в почти всички клубове в България. През 1997година започва да продуцира музика и сформира проекта R.S.T., с който създава поредица от популярни хитове, които разтърсват дискотеките.

След като поставя основите на съвременната българска денс музика, следва вълна от редица ремикси на популярни български изпълнители и групи. Ди джеят променя изцяло облика на песните, като им придава модерно европейско звучене.

През 1998 година се запознава с колегата си Диан Савов и заедно сформират на най-успешния денс/хаус проект в България – Дийп Зоун Проджект. Скоро след това, рамо до рамо с присъединилият се към тях Любомир Савов, създават звукозаписната компания Дийп Зоун Рекърдс.

Днес, в търсене на нови предизвикателства, ди джеят доказва, че е от творците с големи амбиции и различно, свежо виждане. Качества, които гарантират, че всяка следваща негова стъпка ще е винаги една приятна изненада.

28-09-2009 11:59 #1259
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif