Сценката

Начало » Изпълнители » Пеещи кошчета за отпадъци завладяват ефира с хита One More Time!

Пеещи кошчета за отпадъци завладяват ефира с хита One More Time!

Пеещи кошчета за отпадъци завладяват ефира с хита One More Time!

Видеоклипът към българския летен хит на Dian Solo тръгва ексклузивно в ефира на Сити ТВ

Your browser may not support display of this image.

Дебютният солов сингъл на Dian Solo (Дидо от Deep Zone) – One More Time вече има видеоклип, който можете да гледате от днес, ексклузивно в ефира на Сити ТВ! Каузата на песента е да запознае младото поколение с проблема глобално замърсяване, да накара всеки да се замисли, преди да изхвърли отпадъците си на улицата, защото бъдещето на Земята, е бъдещето на нашите деца! Самият слоган на парчето е “Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.

Именно с тази идея е обвързан и видеоклипът към One More Time - главните герои в него са уникални, създадени специално за повода пеещи и танцуващи цветни кошчета за отпадъци. Това всъщност са реални кошове, които са превърнати в „кукли”, облечени в 4 различни стила – реге, хип-хоп, пънк и техно. Във видеото те са „раздвижени” от един от най-добрите кукловоди в България – Полина Христова.

Освен симпатичните кошчета, във видеото участват и синът на Dian Solo – Кристиан (на 1 годинка) и неговата братовчедка Ниа. Самият видеоклип пък е сниман изцяло на “Green Box” – технология, използвана в заснемането на филми като „Междузвездни войни”, „Матрицата” и др. Във видеото са засегнати и алтернативните и екологични източници на енергия. Режисьор е Кирил Божилов – Кико.

Универсалният саунд на изпълнението е ангажиран и с глобална концепция – One More Time е посветено на еко идеята и борбата със замърсяването на околната среда. Издаването на песента ще бъде съпроводено и от създаването на еко инициатива. „Целта на проекта е да ангажираме и запознаем максимален брой хора с проблема „Глобално замърсяване”, казва Dian Solo. Слоганът на проекта, който той основава е „Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.

Гледайте видеоклипа към българския летен хит One More Time, ексклузивно в ефира на Сити Тв!

31-05-2009 07:31 #1235
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif