Сценката

Начало » Изпълнители » Новият сингъл на D’Arts се сдоби с ремикс от Deep Zone

Новият сингъл на D’Arts се сдоби с ремикс от Deep Zone

Новият сингъл на D’Arts се сдоби с ремикс от Deep Zone

Секси женски вокал, ултрамодерен денс аранжимент и мелодията на един от емблематичните български евъргрийни – “Сбогом, моя любов”, са в основата на новия хит в дискотеките. До дни в ТВ ефира ще се завърти и зрелищното видео към песента на група D’Arts.

Най-новото парче на група D’Arts – рок кавърът на “Сбогом, моя любов” вече има нова версия, която бързо се превърна в хит в дискотеките в цялата страна. Новият саунд на изпълнението е дело на едни от най-успешните денс проекти в България в последните години – Deep Zone. Феновете пък вече започнаха да ги наричат “българските Freemasons”, след като почти всеки техен ремикс се превръща в по-голям хит от оригинала – за справка - версията на Нора към дебютния й сингъл It’s Not Right. Сега е ред на ново парче – ремикс към сингъла на D’Arts – “Сбогом, моя любов”.

Рок групата решила да се довери на Deep Zone, след като оригиналната пауър-рок версия на песента се превърна в голям хит в радио- и тв ефира. Парчето било често поръчвано по дискотеките в цялата страна и няколко диджеи поискали да направят нейн ремикс с клубно звучене, за да могат да я въртят по-често на най-големите партита. Група D’Arts обаче решиха да се доверят на Deep Zone и ефектът не закъсня – според наши сънародници, живеещи в САЩ, новата версия към сингъла вече е едно от най-поръчваните парчета на българските партита отвъд океана.

Формулата за успеха се крие в това, че мелодията е добре позната на всички – “Сбогом, моя любов” е един от емблематичните евъргрийни в историята на българската музика; за първи път е изпълнен от женски вокал – Катина, а модерното денс звучене позволява песента да намира повече място и в дискотеките.

Вече е готово и видеото към ремикса – дело на режисьора Васил Стефанов. Клипът е сниман в автоморга в близост до столицата и на него вокалистката на D’Arts – Катина, буквално “унищожава” червен спортен автомобил, който е подарък от приятеля й. Идеята на видеото е, че за да каже “сбогом на своята стара любов”, певицата трябва да сложи край на всичко, което й напомня за нея. Новата денс версия на “Сбогом, моя любов”, в комбинация със зрелищното видео вещае нов голям успех за сингъла на група D’Arts.

22-04-2009 07:08 #1222
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif