Сценката

Начало » Събития » Промени в програмата на Spirit of Burgas

Промени в програмата на Spirit of Burgas

Организаторите на Spirit of Burgas 2010 съобщават, че по независещи от тях причини, в програмата на втория фестивален ден (14 август) ще настъпят промени.

www.spiritofburgas.com

Току що стана ясно, че EVERLAST е болен и отменя участието си на SPIRIT of Burgas. Това бе съобщено с официално писмо, което организаторите получиха от Regime Menagment – агенцията, която го представлява. Писмото е подписано от самия артист и в него се казва: „С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.” Erik “EVERLAST” Schrody

Въпреки, че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил.

В момента предизвикателството пред организаторите на SPIRIT of Burgas е с бърза реакция да намерят заместник на EVERLAST за втория фестивален ден.

Името му ще бъде оповестено веднага, след като екипите на фестивала се справят с тази тежка, форсмажорна ситуация.

13-08-2010 07:53 #1304
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif