Сценката

Начало » Събития » THE STRANGLERS ОТПРАВЯТ ИЗВИНИТЕЛНА НОТА

THE STRANGLERS ОТПРАВЯТ ИЗВИНИТЕЛНА НОТА

THE STRANGLERS ОТПРАВЯТ ИЗВИНИТЕЛНА НОТА КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ПУБЛИКАТА НА SPIRIT OF BURGAS

The Stranglers, които имаха огромното желание да са сред участниците на SPIRIT of Burgas 2010, изпратиха извинителна нота до организаторите и публиката на фестивала, в която със съжаление уточняват, че няма да имат възможност да станат част от събитието.

Ето какво гласи съобщението от мениджмънта на групата:

„До цялата публика на SPIRIT of Burgas,

С огромно съжаление искаме да ви съобщим че The Stranglers нямат възможност да свирят на фестивала Spirit of Burgas този август, поради обстоятелства, които са извън контрола на групата. Cрещнахме непредвидени затруднения, поради които групата няма възможност да влезе в графика на фестивалното шоу. Искаме да благодарим на организаторите за тяхното разбиране в създалата се ситуация. Това решение няма каквото и да е отношение към организаторите на SPIRIT of Burgas. Групата би се радвала да получи покана да свири на фестивала в близко бъдеше и пожелава на екипа успех в предстоящото лятно събитие.

от Мениджмънта на THE STRANGLERS”

Третото издание на фестивала SPIRIT of Burgas ще се състои на 13, 14 и 15 август на териорията на Централния плаж на град Бургас.

Потвърдени остават гига на хедлайнерите The Prodigy в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440, и последвани от DJ Andy C и MC GQ (Ram Records/UK). Със сигурност ще станем съпричастни на сета на DJ Shadow в нощта на 14 август и на грандиозния финал на 15 август с аудио-визуалното шоу на Gorillaz Sound System (DVJ), както и с присъствието на мулти-функционалния Serj Tankian от прочутите System of a Down.

Съвсем скоро очаквайте информация с имената на още артисти, които ще влязат в лайн-ъпа на SPIRIT of Burgas 2010.

Основен партньор на SPIRIT of Burgas тази година е най-продаваната немска марка бира в света и в България - Beck’s. Подкрепата на най-значимите музикални събития е част от философията на Beck’s. Марката има своя собствена музикална платформа – Beck’sperience, чрез която традиционно партнира на най-добрите от световната и българската музика имена и по този начин предоставя на феновете си забавление на безкомпромисно високо ниво. Само през последните две години марката направи възможни гостуванията на Lenny Kravitz, Snoop Dogg, John Digweed и много др. През последните години Beck’s се наложи като неизменна част от живота на модерните млади хора и като синоним на лайфстайл и гаранция за уникални музикални преживявания. Подкрепяйки и правейки възможни събития като SPIRIT of Burgas, марката утолява жаждата на своите фенове не само за първокласно качество бира, но и за музикални събития и емоции на световно ниво.

У нас Beck’s се произвежда от Каменица АД, по лиценз на немската пивоварна Beck Brauerеi & Co KG, Bremen.

Превърнете се в част от изживяването SPIRIT of Burgas!

Билети:

ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ (важи до 14 май):

Тридневен фестивален билет – 99 лева (50 евро)

Количествата са ограничени – след първоначалното изчерпване, нова серия промоционални билети не се предвижда!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)

Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)

Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:

Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)

Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg.

Фестивален къмпинг:

Появата на фестивалния къмпинг се ползва с изключителен успех през миналата година, което мотивира организаторите този път той да бъде още по-голям и още по-добре уреден. Разположен в очертанията на самата фестивална зона, той разполага с вълнуващата гледка към Черно море, което е на няколко крачки разстояние от палатките. Освен морската вода, на 24-часово разположение на къмпингуващите е и храна, душове, гардероб за съхранение на ценни вещи и едно от най-важните неща ... всички фестивални сцени в непосредствена близост. За повече подробности, посетете сайта на фестивала www.spiritofburgas.com

11-05-2010 08:11 #1292
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif