Сценката

Начало » Събития » РОЖДЕН ДЕН НА МЕТРОПОЛИС

РОЖДЕН ДЕН НА МЕТРОПОЛИС

РОЖДЕН ДЕН НА МЕТРОПОЛИС

Изригна още eдин вулкан – в София обаче!

Докато сякаш никой не може да запомни и изрече Ейяфятлайокутл -името на най-известния исландски вулкан объркaл през последната седмица плановете на цяла Европа, гарантирано поне 5 000 човека можаха да изкрещят с цяло гърло името Метрополис – главните виновници за вулканичното парти в Зимния дворец на спорта в събота. Първооснователите на електронната култура в България пометоха като циклон насъбралото се през последните дни притеснение и разочарование от майката природа, която се оказа единствената непреодолима сила успяла да спре легендата Карл Кокс през последните години. Най-известният диджeй на планетата - любимец на всички бе принуден да си остане в Англия от безпрецедентни в световната история обстоятелства и да отложи гига си в София по случай 14-я рожден ден на най-голямото електронно движение у нас – Метрополис. Когато изгасна и последната искрица надежда за просветляване на небето над Европа в съботния късен следобед самият «Шоколадов Буда» в лично видео обръщение до българските си фенове изказа голямото си съжаление и разочарование, че няма да бъде с тях на 17 април и ще трябва да отложи дългоочакваният си гиг до нова дата.

Родният най-голям денс промоутър не се предаде пред форсмажорните обстоятелства и вместо това направи страхотен реверанс към феновете си кaто не само не отложи партито, а и записа едно от най-великите събития в историята на клубната култура у нас – пълен Зимен Дворец без междунарона звезда. Демонстрирайки световна класа и професионализъм Стивън и компания не само гарантираха, че всички предварителнo закупени билети за Карк Кокс важат за следващата дата на звездата в България, но и подариха на притежателите им още един истински спектакъл.

Зимният дворец на Спорта в столицата бе разтърсен от изригването на невиждани досега или по скоро позабравени емоции - чиста любов, мощна подкрепа и безусловен респект към пионерите на денс музиката у нас и всички Български ди джеи, застанали зад пулта. Минимализъм, Бобо, Витяз, Дончо и Мери Деси, Версус, Пачо и Пепо, Шото, Веселин и Рос и Спасото, както и Ди джей Смърф, Стивън и Ясен Петров оставиха без дъх публиката до 8 часа сутринта, държейки на гребена на вълната пълната зала . Цялата организация на ивента на 17ти април беше в тотално ново измерение и с невижданото лайт шоу поверено в ръцете на майстора на светлинните ефекти на култовия електронен фестивал в Мannheim – TimeWarp. Кристофър Хасфуртер допълни историческата атмосфера в залата демонстрирайки пълен синхрон с VJ-я на Mетрополис – D_Alien, който облъчваше хората с футуристични визии. Звукът на партито беше нечувано разтърсващ, благодарение на екипа на Антоан Хадат и системата Eastern Acoustic, която задължително присъства в райдера на най-скъпите концерти в света и направи подобаваща премиера и на Mетрополис.

Oт мениджмънта на Метрополис увериха че от момента на отлагането на датата на Кокс вече работят усилено по реализирането на гига в най-скоро време- информация за което се очаква още тази седмица. Всички имащи предварително закупени билети ще важат за нея без презаверка.

19-04-2010 01:22 #1290
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif