Сценката

Начало » Събития » REGGAELIGHT YOUR MIND!

REGGAELIGHT YOUR MIND!

REGGAELIGHT YOUR MIND!

5 години ZIONLIONZ Soundsystem

06. March 2009 / Friday / 22

Party Center 4KM

Warrior King - Jamaica - http://www.myspace.com/warriork

Ras Protector – Jamaica

Kaya Sound – Italy - http://www.myspace.com/kayasound

SEN I & Jahmmi Youth – BG - http://rootrocket.net/

ZIONLIONZ Soundsystem – BG

Brumbaras, Dancing Lion, Groovy, Phoenix, P6U, Zion - http://zionlionz.org/

http://www.myspace.com/zionlionzsoundsystem

Jamez Bongg – BG - http://myspace.com/jamezbongg

Yango – BG - http://myspace.com/djyango

Daft Dub – BG - http://myspace.com/daftdub

Bashment – BG - http://myspace.com/stoyanskate

Visuals & Decoration by The Rain Army

Dress code & Make up: Reggaelight

Start 22:00 // Enter 16 BGN

Ямайска звезда в София

За да отпразнуват подобаващо петия си рождения ден на 6 март в Парти центъра на 4 КМ, Zionlionz Soundsystem са поканили световноизвестния реге певец от Ямайка WARRIOR KING. Войнът Крал (какъвто е буквалният превод на артистичното му име) е сред най-ярките звезди във вселената на Ямайската музика през последното десетилетие. След шеметния си дебют през 2001 той без съмнение доказа, че е не само вълнуващ нов глас, но и водещ roots & culture ( т.е. съзнателно изпълняващ просветителска роля) изпълнител.

Наистина стана добра тенденция през последните години да чуваме и виждаме на живо музиканти от световна величина, които по правило преди това подминаваха страната ни. Тази тенденция обаче все още не важи за големите в реге музиката. Именно затова гостуването на WARRIOR KING е толкова важно събитие за любителите на реге вибрацията, както и за любителите на добрата музика въобще. Във време, когато негативността, оръжието и бруталните текстове доминират на Ямайската сцена, появата на артист като него действително може да се сравни с поемане на глътка чист въздух. “Моята музика е създадена, за да възвиси човешкото сърце, ум и душа по един позитивен начин” споделя същността на мисята си Войнът Крал.

REGGAELIGHT YOUR MIND! е заглавието на събитието, което ще обедини музиканти и диджеи от три нации – заедно с Warrior King в залите на Парти центъра ще излязат още Ras Protector от Ямайка, диджеите от италианската формация Kaya Sound, както и самите Zionlionz Soundsystem в пълен състав –Brumbaras, Dancing Lion, Groovy, Phoenix, P6U и Zion. Изглежда това ще е поредната незабравима реге нощ, в която своя музикален принос ще дадат както утвърдени български артисти като SEN I & Jahmmi Youth, Daft Dub и DJ Jamez Bongg, така и млади реге таланти катоYango и Bashment.

Очаквайте тайфун от позитивна енергия! Jah! Rastafari!

REGGAELIGHT YOUR MIND! – 6 март, Парти център 4км, 22 часа, 16 лева

05-03-2009 10:04 #1209
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif