Сценката

Начало » Събития » ОUIM.ORG празнуват 5 години с VIBRASPHERE

ОUIM.ORG празнуват 5 години с VIBRASPHERE

ОUIM.ORG празнуват 5 години с VIBRASPHERE

Датата е 27 февруари, мястото 4КМ София, а поводът - петата годишнина на българския портал за електронна музика и култура ОУИМ.ОРГ. За специалния случай са поканени култовите шведи - VIBRASPHERE, които освен че ще представят новия си албум Lungs of life, подготвят специална селекция, по случай гостуването си за пръв път в България.

VIBRASPHERE (Рикард Бергльоф и Робърт Елстер) пишат историята на прогресивния електронен звук вече цяло десетилетие. Зад гърба им стоят повече от 100 парчета и 5 албума, издадени от някои от най-известните транс лейбъли в света - Tribal Vision, Digital Structures, Spiral Trax. Култовите им албуми "Lime Structures" (2003) и "Archipelago" (2006), както и сингли като "Floating Free", накараха имена като Markus Shulz, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, John 00 Fleming да откачат. През декември излезе новия им албум "Lungs of life".

Първата зала ще открие унгареца Kalumet с лайв сет, следван от изпълнение на Kliment, издаван от световноизвестния лейбъл Iboga Records. След кулминацията Vibrasphere, зад пулта ще застане лейбъл DJ на Tribal Vision Records - Sandal Wood. Всичко това ще се случва между 23:00 и 6:00 и музиката ще е разнообразна - прогресив транс, примесен с нотки минимал, техно, електро-хаус и фюжън.

С псайхъделик, транс и дарк псай OUIM чества петилетката си във втората зала, където ще се вихрят македонците sHev&di.N.A, DJ Tripitale, безкомпромисните Gain Reduction с лайв и накрая DJane Inatroyа.

Пърформанс групата Naria Inri Magaria ще разгорещи атмосферата с огнените си представления. Очаквайте видео стени в двете зали, поляти с цветове и визии от Todoor, GNOME, Nefela.

Главен партньор на събитието е Headoneast - организатор на незабравими транс партита от близкото минало.

Билетите ще се продават само на входа на цена 20лв.

Повече информация, промо миксове и детайли има на www.ouim.org/5years

Официален сайт: www.ouim.org

OUIM.org е портал с неформален старт през февруари 2004г. Организацията си поставя за цел да популяризира транс културата, да дава информация, да стимулира и развива, и най-вече да обединява хора и идеи, генерирайки съпричастност и креативност. В него можете да научите какви партита предстоят, да разгледате снимки от изминали такива, както и да ги обсъдите във форума на сайта. Публикува се информация за всички по-големи фестивали, които се случват в Европа и останалата част от света. Едновременно с това можете да се информирате за различни граждански инициативи; да прочетете, статии на теми като природа, музика, кино, литература, графичен дизайн и всякакъв вид изкуство и култура.

Нещата не спират дотук. През март 2005 на бял свят се появява нетлейбълът OUIM.net. Всичката музика в него е авторска и безплатна за сваляне и споделяне, като се издава под Creative Commons лиценз - Признание-Некомерсиално-Без производни. Първоначалната идея - да се промотират само български артисти, но по-късно се включват и хора от цяла Европа, Америка, Русия. С времето OUIM.net открива секция с DJ сетове, за която редовно записват своята селекция някои от най-перспективните млади DJ-и около OUIM.org.

OUIM e в тясно сътрудничество с нет радиото EILO.org, където освен за прослушване, се предоставя възможност за сваляне на някои от сетовете. В момента EILO предлага 11 станции. Онлайн е 24/7/365! Почитателите му - много!

04-02-2009 10:39 #1194
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif