Сценката

Начало » Събития » Досю Амуджев – всеки вторник в Блек Лейбъл

Досю Амуджев – всеки вторник в Блек Лейбъл

През месец февруари стартира Mellow Funky Soul Grooves вечер с Досю Амуджев, която ще се състои всеки вторник за членовете на клуб Black Lаbel.

Досю Амуджев е музикален журналист, диджей, продуцент и водещ на предаването Groovy Sessions по радио Нова. От началото на 90-те се занимава с промотирането на фънк, соул, есид и ню джаз и фюжън, представяйки някои от най-големите и независими лейбъли издаващи такава музика, сред които са Compost, Ninja Tune,Schema, Ziriguiboom, Sonar Kollektiv, BBE, Tru Thoughts, Record Kicks, Freestyle and Jalapeno. Той и сред съдателите на един от най-известните български музикални магазини – „Дюкян Меломан”. През последните близо две десетилетия е бил гост на почти всички известни клубове в България, а от две години е сред основателите на Groovy Sessions Nights – клубни вечери, в които кани известни продуценти и диджеи, предстаящи фънк и джаз лейбъли от цял свят.

Mellow Funky Soul Grooves е вечер, в която ще имате възможност да се докоснете до онези теми от фънк, соул и джаз звученето, които освен че са се превърнали в хитове през 60-те, 70-те и 80-те, звучат адекватно и днес. Освен тях Досю Амуджев обещава да ви представи и всички нови имена от соулфул сцената, чиято музика тепърва ще се превърне в класика.

28-01-2009 10:37 #1187
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif