Сценката

Начало » Събития » Най-добрият ди джей на Турция – Tarkan и златният румънски тандем Livio и Roby

Най-добрият ди джей на Турция – Tarkan и златният румънски тандем Livio и Roby

Най-добрият ди джей на Турция – Tarkan и златният румънски тандем Livio и Roby са изненадата на клуб Ескейп за 23 и 24 януари

След като помете всички стереотипи за препълнен клуб събирайки 1500 човека на грандиозното си откриване миналият четвъртък ( David Vendetta & Micah) столичната елитна парти дестинация Ескейп ви предизвиква и този уйкенд. Ръкавицата за незабравима вечер ще хвърли още в петък чистокръвният хаус терминатор ди джей Таркан. Славата на турският топ ди джей се носи по нашите земи след феноменалните му изяви на култовият Cacao Beach няколко поредни лета. Музиката му – експлозивна смесица от електрик хаус, дийп хаус, трайбъл и прогресив поднесена винаги с неповторим творчески заряд и енергия го правят бързо DJ номер едно на Турция за три последователни години ( 2002, 2003 и 2004), за да скочи през 2006 и в престижната класация на DJ MAG –TOP 100 под номер 78 на най-добрите в света. Собствената му продукция и множество ремикси са намерили място в плейлистите и класациите на световно известните имена като Tiesto, Paul Oakenfold, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Deep Dish и Roger Sanches. Партито на 23 януари ще подгрее единственият български ди джей, който досега е свирил в легендарният клуб Turnmills в Лондон – Владислав Рашков.

Модерен техно минимъл хаус е тайната рецепта срещу грип на клуб Ескейп в събота. Едни от най-известните в света румънски диджеи Livio & Roby се завръщат в София на 24 януари. През последните години северната ни съседка Румъния бавно, но сигурно се превърна в гореща парти дестинация благодарение на ентузиазираните си клъбъри и по – леките закони за промоутърите. Richie Hawtin, Luciano, Lee Burridge, Ricardo Villalobos и Sasha са буквално богове в Букурещ и лятната перла Mамая, a местни герои като Rhadoo, Raresh и Pedro се превърнаха в международни звезди благодарение на резиденцията си за Circoloco в DC10 на култовият остров Ибиса. Aртистите на Viva Music (лейбълът на Steve Lawler) Livio и Roby пък са представителите на свежата кръв от талантливи продуценти – ди джеи на Румъния. Заедно от 2004 Robert Precup известен като Roby и колегата му Livio привличат вниманието на гилдията още с дебютният си сингъл «Bitter Sweet»(2005), заковал името на тандема в международните чартове и редица престижни компилации (Global Underground, VIVA, Ministry of Sound и Renaissance ). През 2006 Livio, Roby и George G с проекта си Monochrome грабват и световна награда за музикални таланти( Heineken Thirst Studio), но един от най-големите пробиви в кариерата им си остава сингълът «Deep & Dirty». Партито в събота вечер ще открие ди джей Vityaz.

21-01-2009 09:29 #1184
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif