Сценката

Начало » Събития » Клуб Ескейп стартира новият парти сезон на 15 януари с тридневен ди джей маратон

Клуб Ескейп стартира новият парти сезон на 15 януари с тридневен ди джей маратон

Клуб Ескейп стартира новият парти сезон на 15 януари с тридневен ди джей маратон!

David Vendetta и цигуларят Micah, родните герои Ellectrica и световноизвестният Josh Gabriel са първите гости на клуб Ескейп за 2009

Елитният столичен клуб Ескейп влезе в историята на нощна София като парти дестинацията с най-много международни гости за 2008. Ултра модерният клуб на Ангел Кънчев 1 закова над 60 международни участия за изминалите 365 дни и по всичко личи, че продължава в същото темпо и тази година. След като ни срещна с хаус и техно величия, сред които Marco Carola, Steve Lawler, Satoshi Tomiie, Chus & Cebalos и цяла върволица от най-горещите на световно ниво ди джеи и продуценти, клуб Ескейп се завръща този уйкенд на софийската денс арена с истински потоп от актуален парти саунд.

Френският денс професионалист David Vendetta и обладаният от хаус ритъма американски цигулар Micah идват за официалното откриване на клуб Ескейп в четвъртък-15 януари. Любимият на Roger Sanches парижанин е добре известен с афинитета си към вокалите (има култов ремикс на соул дивата Dona Summer «Love to Love You Baby»), но буквално помита публиката си откакто реши да експериментира със сетовете си включвайки акомпанимента на електрическата цигулка на Micah. Талантливият цигулар е успял да покори дори райският остров Ибиса, където от 5 години е един от резидентите на култовата Amnesia и често подкрепя имена като Mauro Piccotto, Antoine Clamaran и Robbie Rivera.

На 16 януари в столичния клуб Ескейп стартира новата месечна продукция на музикалния лейбъл Ellectrica Recordings и E-booking Dj Agency под името “Ellectrica Sound Fabric vol.1”. След като изпратиха една уникално продуктивна година за електронният си лейбъл и доказаха, че са едни от малкото български ди джеи способни все още да препълнят всеки клуб без грам международно присъствие Pacho B и колегата му Pepo са готови да го направят отново този петък и всяка последна събота на месеца от февруари на дансинга на елитният столичен клуб на Ангел Кънчев 1.

Тридневният парти цикъл в Ескейп този уйкенд ще затвори в събота по-добрата половинка от легендарното хаус дуо Gabriel & Dresden самият Josh Gabriel. Партито на 17-ти е продължение на разбиващото му соло изпълнение на Cacao Beach в Слънчев бряг миналото лято. През 2008 дуото Gabriel&Dresden реши да си даде за малко творческа почивка и експериментира солово, но преди това Josh( Gabriel) и Dave( Dresden) вече бяха навъртяли съвместно 7 феноменални години. Във впечатляващият им лист от достижения са записани ремикси за Paul Oakenfold, Way Out west, Depeche Mode, Madonna и Tiesto, 20 позиция в ТОП 100 на DJ MAG и най-безсрамно грабване на приза Best DJ ( International Dance Music Awards) две поредни години. В началото на миналият октомври на пазара излезе първият дебютен албум на Josh Gabriel - "Eight" . Вдъхновен и създаден в Амстердам aлбумът “Осем" е кръстен на осемте аналогови синта, които продуцентът използва при записа му. Дебютният соло албум на Josh – взривоопасна сме

с от вулканичен мелодичен хаус и техно определено разкрива нова, по - тъмна страна на артиста. Билети за партитата в клуб Ескейп се продават в мрежите на Ticketstream, Eventim и Ticket Pro.

15-01-2009 07:39 #1181
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif