Сценката

Начало » Събития » Re: Коледа::Бал В Бяло

Re: Коледа::Бал В Бяло

От Лима до София или за легендата Nick Warren, за автентичния роб на ритъма Joe T Vannelli, техно зимата на Samuel L Session и бялото предизвикателство на Метропoлис!

На 19 декември Зимният дворец на Спорта в София ще отвори врати за първото мега парти на Метрополис с официален dress code «Бялo». След близо 13 години и едни от най-запомнящите се и основополагащи партита у нас Стивън, Ясен Петров, Иво Рачев и Смърфа са решили да изпратят феноменалната за тях 2008 по eдинствения им познат начин – с едно неповторимо парти.

След като ни зарадва със звездопад от световни денс величия записвайки един от най-силните сезони в историята си (с над 20 000 посетители досега), най-старото електронно движение в България е на път да преобърне спокойния «познат» свят на местния парти любител обявявайки първия у нас Коледен Бал с официален код на обличане-бяло. От седмици най-задаваният въпрос сред активните парти запалянковци и хаус общността в интернет е «Ще обличаме ли бяло?». В отговор на всеобщата паника около предстоящия коледен ивент «Бал в Бяло» ди джей Стъвън от Метрополис уточни: «Кодът в бяло се прави за първи път в такъв гигантски мащаб у нас и е по скоро препоръчителен отколкото задължителен. Въпреки всичко се надяваме гостите ни да включат поне един бял елемент в облеклото си за 19-ти. Целта ни е да направим първата стъпка към едно различно парти, a не революция.» След Sharam и Dubfire от Deep Dish, «Властелина на плажа» John Digweed и ултимативния Carl Cox, на почетната сцена на Mетрополис през декември в една нощ ще се качат не един, а три световно известни парти героя.

Хедлайнерът на 19-ти най-известният прогресив ди джей в света Nick Warren се завръща в България, за да ни очарова с мелодичния си, но енергичен микс от прогресив, хаус, техно и брейкс. Ди джеят от Бристол(Aнглия) извадил най-много миксове за култовaта компилция Global Underground определено има с какво да се гордее. Да запишеш микс за реномираните серии e може би най-голямото постижение в електронната музика, a листът на най-добрите от най-добрите в света е нищожно къс (сред малкото щастливци са Paul Oakenfold, Sasha, John Digweed, Deep Dish и Darren Emerson). Последното издание GU35 –Lima е седмото за Nick, което го прави безспорен лидер на елитните серии – достойно представяне за 20те му години на музикалната сцена.

И вторият гост на Бал в Бяло също е ветеран. Метрополис канят за първи път в зала един от стожерите на италианската хаус сцена Joe T Vannelli. Грабнал през 1999 наградата на Pacha - Ибиса за «изключителен принос към ди джeйската индустрия», радио водещ( Slave To The Rhythm по Radio Deejay- най-голямата радио мрежа в Италия с над 6 млн слушатели на ден), ди джей, ремиксатор (Danny Tenaglia, David Guetta, Robert Miles, Erasure, New Order),

продуцент, собственик на лейбъла JTV и създател на парти вечерта Supalova (едно от най-големите партита в Милано)… италианеца сякаш е правил всичко. Професионалист до мозъка на костите си на 19-ти Joe ще ни покаже как го правят в Италия, като ни води и талантливия MC Coddy.

Шведската old school техно легенда “ Samuel L. Session “ a.k.a. “ SLS ” е третият международен гост на първото издание на Бал в Бяло. Ди джеят и продуцент, макар да идва за първи път в България не се нуждаe от дълго представяне. Известен с класическия си тевтонски звук през деветдесетте, SLS беше виновник за един от парти химните на 2007 "Can You Relate". "What happened to the techno? What happened to the underground? What happened to the funk?” взриви световните дансинги радвайки се на благоразположение и

подкрепа от техно пуритана Ewan Pearson, през Dubfire от Deep Dish до хаус легендата Roger Sanchez. Samuel L Session е един от малкото представители на старото техно и възпитаник на шведската школа (Аdam Beyer), които не само успяха да се завърнат, но и разбиват с новото си АЗ. Can You Relate Sofia?

Бал в Бяло е на 19 декември в Зимният Дворец на Спорта в София, a билети в предпораджба може да намерите в мрежата на Ticketsream и Eventim, както и на касата на НДК.

10-12-2008 08:33 #1168
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif