Сценката

Начало » Събития » SEPULTURA на живо в София!

SEPULTURA на живо в София!

SEPULTURA на живо в София!

6 февруари 2009 г. - клуб "Blue Box"!

След клането, спретнато наскоро от Benediction и Holy Moses, Тангра Мега Рок и Re-Act Music с гордост обявяват следващото си съвместно начинание:

Sepultura на живо в София!

Концертът на легендарната бразилско-американска група ще се състои на 6 февруари (петък) в клуб "Blue Box" като част от задаващото се турне на квартета в подкрепа на новия му студиен албум "A-lex".

Билетите за шоуто на Андреас Кисер, Пауло Джуниър, Дерик Грийн и Жан Долабела тръгват в продажба от днес в търговските мрежи на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна (т.е. в магазини като "О.Ч.З." и "Orange" в София, национални вериги като "Office 1 Superstore", "Пикадили", "Germanos", "М Свят", "На тъмно" и др. - виж пълен списък на местата за продажба на адреси http://www.eventim.bg/portal/bg/biletni_kasi/bulgaria/ и http://web.ticketstream.cz/bgts/ ).

Цената на първите 100 "безценни хартийки" ще е 30 лв., следващите ще струват 35 лв., а в деня на концерта ще можете да се сдобиете с билет срещу 40 лв.

Продажбата ще бъде преустановена при достигане на 730 билета! Останалите 70 места в клуб "Blue Box" ще бъдат предназначени за акредитираните журналисти и фотографи, както и за VIP гостите за третия рожден ден на Тангра Мега Рок.

Подробности за световноизвестната група, която ще придружава Sepultura в София и на цялото им европейско турне, както и началният час на шоуто ще бъдат оповестени в най-скоро време... а дотогава помнете:

Петък, 6 февруари 2009 г. - клуб "Blue Box" в София - Sepultura на живо!

Cheers,

RadioTangra.com

05-12-2008 01:14 #1162
 

Re:SEPULTURA на живо в София!

sepultura-o.k.,Destruction,Slayer,Exumer,-very best thrash band!

03-11-2012 20:20 #2024
[] [редакция]

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif