Сценката

Начало » Събития » 2 Crazy Bastards

2 Crazy Bastards

Легендарното румънско хаус дуо 2 CRAZY BASTARDS ще подлуди Eскейп в събота

Tази събота столичният клуб Ескейп посреща един от най –нашумелите ди джейски тандеми на северната ни съседка Румъния – 2 Crazy Bastards. На 22 ноември Adrian Eftimie и Rosario Internullo ще пренесат на дансинга в Ескейп магията на култовият Kristal Glam Club в Букурещ, грабнал приза за най-добър клуб на първите награди SEEME3. Един от основните резиденти на легендарният клуб и хаус ди джей номер 1 на Румъния - Adrian Eftimie e посветил половината от живота си на хаус музиката ( румънецът е на 30 години, а е зад пулта от 15 годишен) и е първият румънски ди джей пожънал международен успех в светилища на клубната музика като Turnmills в Лондон, Le Souk в Ню Йорк, египетският Budha Bar в Шарм ел-Шейх и фестивала The Freedom през 2005. Adrian става известен най-вече с култовото си радио шоу «Sensation» по KISS FM – Румъния, където всеки вторник от 23:00 прави двучасов микс на живо, а сред досегашните му гости блестят имена като Steve Lawler, Mark Knight, Funkagenda и Shlomi Aber. Името на Adrian Eftimie нашумя и у нас през последните години благодарение на клубните му хитове « No Side Effect» и «Desire».

2 Crazy Bastards се ражда, когато румънеца среща Rosario Internullo. Италианеца, родом от Сицилия се установява в Румъния през 1998, където започва да «зарибява» клъбърите на афтър партита. Година по-късно той става резидент в клуб Karma(Букурещ), през 2000 печели резиденция в най-горещият румънски клуб на Черно море – La Mania в Мамая, следват клубни нощи в Il Divino, MCM и Space в столицата, за да стигне до платформите на LOVE PARADE ( 1999/2000). Internullo е главният виновник за първият 48 часов денс ивент в Мамая «In Deep And Dance», който бързо прославя Kudos Beach като най-желаната парти дестинация през лятото. След като миксира в най-добрите румънски клубове, с най-добрите международни ди джеи и спечелва наградата за « Най-обичан ди джей» на местното MTV може да се каже, че днес Рosario Internullo е сред елита на електронната сцена в Румъния.

Златното дуо 2Crazy Bastards се радва на свое собствено радио шоу по OneFm, което само за половин година «on air» счупва всички рекорди по слушаемост благодарение на изключителният си музикален подбор от дийп, минимал и тек хаус. Бъдете готови за една ултимат вечер с модерният хаус на 2 Crazy Bastards в Ескейп тази събота - 22 ноември.

19-11-2008 08:46 #1146
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif