Сценката

Начало » Събития » 4000 се очакват на фестивала Metamorphosis в Пловдив

4000 се очакват на фестивала Metamorphosis в Пловдив

4000 се очакват на фестивала Metamorphosis в Пловдив

Тази събота, 15 ноември, 7 световни диджеи пристигат за първото издание на фестивала за електронна музика Metamorphosis. Организаторите от Renesanz очакват на събитието в палата 2 на Международен панаир Пловдив близо 4000 любители на клубния саунд. Партито ще стартира в 22:00 часа със сетове на четирима от най-популярните родни диджеи, а същинската част ще започне малко след полунощ, когато на пулта застанат едни от звездите на вечерта – испанците Simon & Shaker, работили с диджей номер едно в света Armin Van Buuren. След тях ще се изявят и останалите чуждестранни гости - Thomas Schumacher (Германия), Cardo (Италия), Tamer Fouda (Египет) и Ben Long & Jamie Bissmire /Space DJz/ (Англия), като музиката ще продължи до ранни зори.

За първите 600 посетители на Metamorphosis ще има специални подаръци, осигурени от Max Factor. Наред с 85 киловата озвучаване, внушително осветление и завладяващо мултимедийно шоу, организаторите са се погрижили и за впечатляващ триизмерен многоцветен лазер.

Междувременно вече е готов видеофилма от последното парти на Renesanz – Love Nation. Клипът, който включва избрани моменти от сетовете на DJ Rush, DJ Preach, Marco Remus, Industrialyzer, Ivee, Balthazar и JackRock, може да бъде изтеглен безплатно от www.djbalthazar.com.

Билети за Metamorphosis на цена от 20 лева все още се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

www.renesanz.com

12-11-2008 01:37 #1143
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif