Сценката

Начало » Събития » Евтините билети за Drum and Jazz 2008 свършват

Евтините билети за Drum and Jazz 2008 свършват

Евтините билети за Drum and Jazz 2008 свършват.

Само до 31 октомври ще се продват билети на преференциална цена от 20лв за мащабното събитие Drum and Jazz 2008. Специални гости на събитието тази година ще са легендарните Amon Tobin, Влатко Стефанофски Трио, Теодосий Спасов и DJ Fabio от BBC Radio 1

Последна възможност за закупуване на евтини билети остава в нощта на 31-ви, когато по време на партито Helloweed може да закупите вашия билет. За целта попитайте в малката зала на клуб 4КМ.

Още с втория си албум "Permutation" от 98-ма, Амон Тобин е сравняван с величия като Енио Мориконе, а артисти като Дейвид Бърн и Кенибъл Корпс излизат от стиловите си предпочитания, за да го поздравят с категоричния успех. През идните години Амон Тобин е абониран за всички по-големи музикални фестивали за авангардна музика, включително Montreal Jazz Festival, Knitting Factory и Coachella Festival. Амон Тобин твори неуморно и до ден днешен като редовно предефинира представите на меломаните за авангардна електронна музика.

Влатко Стефановски Трио е проект на едноименния македонски изпълнител, известен по света с невероятните си китарни умения. Влатко създава с лекота богати на звук и въображение музикални пространства, които представя заедно с триото си на събития както в по-малки клубове, така и на стадиони пред 15000 човека. Концертите на даровития китарист получават признанието на виртуози като Джон Маклафлин, Джо Сатриани и Марк Нопфлър. Организаторите са подготвили и една чудесна изненада - Влатко Стефановски Трио ще излезе на сцената във временно разширен състав - заедно с именития български музикант Теодосий Спасов.

Англичанинът Фабио е дългогодишния колега на Груврайдър, заедно с когото са едни от пионерите на модерния дръм и бас звук. Резиденти в някои от най-значимите английски клубове, влиянието на двамата продуценти се простира назад във времето и до стилове като техно и брейкбит. Много смятат дуото за основен виновник за появата на бек-ту-бек (back2back) техниката.

По време на събитието ще бъде премиерата и на дългоочаквания електро-акустичен албум на Иван Шопов (Balkansky) - резултат от две години съвместна работа с артистите на лейбъла КУКЕР Мюзик. Композиции със специфична балканска атмосфера, в които се преплитат електронни семпли и плътен бас с изпълнения на различни Български виртуози. Някои от творбите бяха представени през изминалата година на престижни джаз фестивали в страната и чужбина, където се радваха на единодушно одобрение от страна на меломани и елитни музиканти.

До няколко дни ще е на линия и обновения уеб сайт

www.drumandjazz.com

30-10-2008 09:15 #1135
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif