Сценката

Начало » Събития » Helloweed

Helloweed

Helloweed

Остават броени дни до партито за празника на "Вси Светии", което ще се състои в столичния клуб 4КМ в навечерието на 31 октомври. Гвоздей в програмата е участието на ветераните Teebee & Calyx, които ще представят своя сет на 6 дека и 2 миксера. Освен тях по време на Helloweed ще бъде представен и култовият техноиден хардстеп проект от Южна Африка - Counterstrike. Организаторите са подготвили и допълващи събитието забавления и напомнят на всички, че това е карнавална вечер, на която маските и костюмите са добре дошли.

Познати с изданията си за Subtitles, Metalheads, Photek Productions и други, дуото Teebee & Calyx е синоним на професионализъм и далновидност. Смятани от мнозина за едни от скулптурите на модерния неурофънк стил. Това ще е първото представяне на дуото на родна земя, след започването на колаборациите между TeeBee и Calyx през 2004г.

Името на Counterstrike се свързва с най-рафинираният модернистичен хардстеп. Придобило популярност по цял свят, дуото Counterstrike е основен виновник за съществуването на дръм енд бейс сцена в ЮАР. Освен това може да се похвали и с множество издания за уважавани лейбъли като Algorythm, Obscene, Future Sickness и лейбъла на Evol Intent.

Вечерта на 31 октомври ще предложи нестандартен сетъп и на самия клуб. Освен в голямата зала, музиката от програмата на вечерта ще се чува в реално време и в по-малката зала на клуба. Така всеки желаещ да разпусне ще може да го направи, без да се налага да измръзва пред клуба и без да изпуска нито част от музиката по време на вечерта.

Официалните разпространители на игрите за PlayStation3 - Пулсар също ще се включат в събитието. Те ще подсигурят игрална конзола със свободен достъп, така че всеки който се интересува от подобен вид забавления да може да се пробва сам или с партньор на игрите Soul Calibur, Facebreaker, GRID и Pure.

В малката зала ще бъдат разположени и добрите стари джаги. За най-веселите и безскрупулни посетители ще работи и професионален художник.

Тиквите влизат с предимство!

Line-up / Friday, 31.Oct.2008:

* 22:00 - EXo /HMSU, Mirizma/

* 23:00 - acidtrip /HMSU/

* 23:40 - Targy /HMSU/

* 00:30 - Ogonek /HMSU/

* 01:15 - Konspirator /HMSU/

* 02:00 - TEEBEE B2B CALYX & MC 2SHY /Photek Productions, Subtitles, Renegade Harware/

* 04:00 - COUNTERSTRIKE /Algorythm/

* 05:30 - Cooh /HMSU, Position Chrome, Offkey/

* 06:15 - Mocks /HMSU/

30-10-2008 09:12 #1134
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif