Сценката

Начало » Събития » Arcadia 24.10.08

Arcadia 24.10.08

Италианските bastardcore-джии Arcadia идват в България на 24-ти октомври

http://scenata.com/event/arcadia__new_disease__twist

http://scenata.com/event/arcadia__new_disease

Италианците Arcadia стягат своето четвърто Източно Европейско турне и България няма да бъде пропусната и този път. На 24-ти октомври (петък) те ще посетят столичния клуб „Toucan Bluzz & Rock” (студентски град, ул. Акад. Борис Стефанов 4) за съвместен концерт с New Disease и перничаните Twist. Началният час е 21:00, а цената на билетите е, както и предния път, 6 лева. На 26-ти (неделя) пък те ще бъдат в Стара Загора и по-точно местния клуб „Jam”, отново в компанията на New Disease. Там началото и входът са съответно 22:30 часа и 3 лева. Групата вече има десетина изяви у нас и е добре позната в цялата страна, а поредното им идване само затвърждава доброто име и впечатленията създадени от предните им визити.

Ето и кратка биография на бандата и не забравяйте – 24-ти октомври „Toucan Bluzz & Rock”, София и 26-ти октомври „Jam”, Стара Загора.

В една мрачна нощ на 1996-та година две „ментално увредени” момчета решават да си пропилеят животите, създавайки нещо много разрушително – Arcadia. След това животът им е тотално посветен на бандата, като в състава се включват още двама човека. Нататък историята продължава, както обикновено – първи концерти, първи издания, при това доста добре посрещнати и тук вече бандата започва да се отлепя от честото „боксуване” в това положение. Всъщност това е началото на един нестихващ възход, който започва със съвместно европейско турне с Henry Rollins, последвано от покана за участие на престижния фестивал Sun and Steel във Флорида, редом с Obituary, Trivium, Body Count и много други. Вторият им албум “Fracture Concrete” е увенчан с обиколка на САЩ, а след още завоевания по света следва и второ щатско турне, където се заражда и определението на групата като „Italian Bastard Core”, лепнато им от американските фенове. Core поради лесно уловимото модерно core влияние, Bastard заради грубия звук преплитащ много стилове в себе си, а Italian…може би, се сещате сами. След като Arcadia спечелиха множество фенове и на балканите, включително и в България, те се завръщат за всички онези, които са ги подкрепяли на концертите им тук.

http://www.myspace.com/arcadiabastardcore - Arcadia

http://www.myspace.com/newdiseasebg - New Disease

http://www.myspace.com/twistbg - Twist

www.myspace.com/hcspiritbooking

www.hcspirit.com

17-10-2008 10:19 #1114
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif